Κορίτσια προσοχή! Μην βάλετε ποτέ σε αυτό το σημείο του σώματός σας μαγειρική σόδα! Είναι επικίνδυνο!

December 23, 2019


Είναι επικίνδυνο να βάλετε μαγειρική σόδα σε κάποια σημεία του σώματός σας! Ένα από αυτό είναι και… κάτω χαμηλά οπότε κορίτσια προσοχή! Μην το κάνετε ποτέ…Επειδή εδώ πρώτα έχετε μάθει τα πάντα για…Είναι επικίνδυνο να βάλετε μαγειρική σόδα σε κάποια σημεία του σώματός σας! Ένα από αυτό είναι και… κάτω χαμηλά οπότε κορίτσια προσοχή! Μην το κάνετε ποτέ…

Επειδή εδώ πρώτα έχετε μάθει τα πάντα για την μαγειρική σόδα και τα θαύματα που κάνει σήμερα θα σας το πάμε λίγο ανάποδα!

Συγκεκριμένα όλες αυτές οι συνταγές και τα ξόρκια που έχουν περάσει από γιαγιά σε μαμά, είναι τώρα πια στις μέρες μας ξεπερασμένα, ωστόσο γι αυτό που είμαστε σίγουροι είναι ότι η μαγειρική σόδα είναι πολύ καλό φυσικό peeling για το πρόσωπο.

Μην εφαρμόζεις εσωτερικά στην ευαίσθητη περιοχή σου (συγκεκριμένα αιδοiο), οτιδήποτε περιλαμβάνει σπιτικά υλικά, όπως για παράδειγμα η μαγειρική σόδα, καθώς αυτά δεν είναι αποστειρωμένα.

Ασφαλέστερα και αποτελεσματικότερα θα είναι σίγουρα τα σκευάσματα που θα βρεις στο φαρμακείο και προορίζονται γι’ αυτή τη χρήση.

Ωστόσο, μεγάλη προσοχή! Αυτά είναι τα αντικείμενα μέσα στο σπίτι σου στα οποία δεν πρέπει ποτέ να ρίξεις μαγειρική σόδα!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.