34χρονη Ιωάννα: Άφωνοι οι αστυνομικοί μετά την σάρωση των κινητών των υπόπτων

June 6, 2020


Γιατί οι αστυνομικοί έμειναν άφωνοι μετά τον έλεγχο των κινητών των υπόπτων για την επίθεση στη 34χρονη Ιωάννα;Κάθε μέρα που περνάει, με τα νέα στοιχεία που έρχονται στην κατοχή της αστυνομίας αποδεικ…


Γιατί οι αστυνομικοί έμειναν άφωνοι μετά τον έλεγχο των κινητών των υπόπτων για την επίθεση στη 34χρονη Ιωάννα;

Κάθε μέρα που περνάει, με τα νέα στοιχεία που έρχονται στην κατοχή της αστυνομίας αποδεικνύεται αυτό που πολλοί υποπτεύονταν από την αρχή. Η μυστηριώδης μαυροφορεμένη γυναίκα, που επιτέθηκε στην 34χρονη Ιωάννα έξω από την εργασία της δεύτερης στην Καλλιθέα, δεν είναι μία τυχαία θύτης που ενήργησε εκδικητικά.

Όλα τα στοιχεία συνηγορούν ότι πρόκειται για επαγγελματικά σχεδιασμένο χτύπημα, μία επίθεση στην οποία η θύτης είχε λάβει όλα τα μέτρα που θα της εξασφάλιζαν ότι δε θα μπορεί να αναγνωριστεί ή να βρεθούν εύκολα στοιχεία που να οδηγούν στην ταυτότητά της.

Τα νέα ευρήματα της Ασφάλειας δείχνουν ότι εκτός από την κλήση της μαυροντυμένης προς το ταξί που θα την μετέφερε στον χώρο εργασίας του θύματος, δεν υπήρχαν στον χώρο κινητά που να συνδέονται με κάποιον από τους ενόχους.

Η «σάρωση» των κινητών τηλεφώνων την ώρα της επίθεσης στην περιοχή από την οποία έγινε το τηλέφωνο για το υπό ενοικίαση ταξί, δεν ταυτοποίησαν κανέναν από τους αριθμούς τηλεφώνων που έχουν δηλωμένους οι ύποπτες για την επίθεση στην 34χρονη Ιωάννα.

Αυτό σημαίνει ότι η μαυροντυμένη, αν είναι μία από τις βασικές υπόπτους, δεν είχε μαζί της τηλέφωνο, πράγμα που σημαίνει ότι πιθανότατα γνώριζε την ικανότητα της τεχνολογίας που διαθέτει η αστυνομία να εντοπίσει το σήμα του οποιαδήποτε στιγμή. Μία γνώση που φτιάχνει ένα προφίλ επαγγελματία τέτοιων χτυπημάτων.

Ένα ακόμα στοιχείο το οποίο θα βοηθούσε την ΕΛΑΣ χάθηκε με τις έρευνες πλέον να πέφτουν στην εύρεση του σειριακού αριθμού της τηλεκάρτας που χρησιμοποίησε η θύτης.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.